Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Boot Camp by MyOxygen


Η Νο1 OUTDOOR προπόνηση παγκοσμίως ΤΩΡΑ και στην Ρόδο στο MyOxygen!

Ζήσε την πρόκληση και φτάσε το σώμα σου στα όρια του!

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-20:00
Πληροφορίες στην υποδοχή και στο 22410 70510

ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!

BOOT CAMP ή ''Στρατιωτική προπόνηση'' είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα που παντρεύει πολλά διαφορετικά συστήματα προπόνησης, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Βασίζεται στη φιλοσοφία της υψηλής διαλειμματικής προπόνησης και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ασκήσεων κυρίως με το βάρος του σώματος αλλά και με εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στη λειτουργική προπόνηση (kettlebells, λάστιχα, μπάρες, κτλ).

Σκοπός του παρόντος προγράμματος είναι να σας δώσει μια καινοτόμα μορφή άσκησης που σίγουρα δε θα κάνατε ποτέ μόνοι σας στο γυμναστήριο.

Επιπλέον είναι διαμορφωμένο κατάλληλα ώστε να χρησιμοποιεί όλα τα είδη προπόνησης (δύναμη, αντοχή, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ισχύς και ταχυδύναμη) προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας στο μέγιστο δυνατό και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλεονεκτεί γιατί ενεργοποιεί και γυμνάζει ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες χρησιμοποιώντας όλες τις ενεργειακές πηγές που διαθέτει το ανθρώπινο σώμα, φτάνοντας πάντα στην απώλεια λίπους αλλά και στην αύξηση μυϊκής μάζας.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια υγιής αναλογία στο σώμα δίνοντας σας την ώθηση να φτάσετε στην κορυφή του fitness (υγεία και ευεξία).

Σε γενικές γραμμές το ομαδικό πρόγραμμα BOOT CAMP αποσκοπεί στην απώλεια λιπώδους μάζας, στην αύξηση μυϊκού ιστού, στην αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής, στην ευλυγισία-ευκινησία, στην καλή ψυχική υγεία και στην υγιή αναλογία του δείκτη μάζας σώματος (BMI).

FACEBOOK EVENT