Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Εκθεση Φωτογραφίας

Το τμήμα Φωτογραφίας του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ολοκληρώνοντας τον ετήσιο κύκλο μαθημάτων του, διοργανώνει ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Αυτός Αυτή» στον Εκθεσιακό Χώρο του Γαλλικού Καταλύματος στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:00. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό καθημερινά 17:30-21:30 έως τη Κυριακή 29 Ιουνίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Άντρες. Γυναίκες. Μέσα από αυτή την ανάλαφρη έκθεση βλέπουμε πόσο διαφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες σε όλες τις πλευρές της ζωής τους: όχι μόνο επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά και σκέπτονται, αισθάνονται, αντιλαμβάνονται, αντιδρούν, καταναλώνουν υλικά αγαθά διαφορετικά. Παρόλα αυτά συμβιώνουν, αγαπούν, χρειάζονται ο ένας τον άλλο και επιμένουν για ισότητα.

Συμμετέχουν:
Βαγιανάκης Γιάννης, Γιαννούση Ηλιάνα, Καστρουνή Αναστασία, Κατζάκης Κωνσταντίνος, Κουτράκη Πράξα, Μαυρουδή Νίκη, Meszaros Elizabeth, Μπακαρή Σάρρα – Δάφνη, Μυριαλλής Τάσος, Οικονόμου Άννα-Μαρία, Παπαοικονόμου Άννα, Παυλή Χρύσα, Πιπάκη Τζένη, Πρεσβύρη Νίνα, Τριάρχη Ελένη ,Φράγκου Λευτέρης, Χριστοφή Νατάσα.
Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του χώρου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ., το εστιατόριο Φιλοσοφία στους Πεύκους, το μαγαζί Μηνά Κατζάκη Σταυρούλα στην Παλιά Πόλη, το ΑΚ Constructions, το μαγαζί JOY, το εστιατόριο Agostino στη Λίνδο, το μαγαζί Nails and Shine, και το Abitare nel Bagno, καθώς και τις ξυλουργικές εργασίες του Φώτη και Μανώλη Μπάρδου. Επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας το ραδιόφωνο λυχνάρι και την ιστοσελίδα RodosEvents.gr

Επιμέλεια – Συντονισμός: Νίκη Σπάρταλη.

FACEBOOK EVENT